Nationaal Congres BelastingZaken

Vrijdag 9 november 2018

Van der Valk Utrecht

Sprekers

Plenaire spreker

 • mr. Almer de Beer
  Belastingadviseur, Grant Thornton

  Almer de Beer is als belastingadviseur werkzaam bij Grant Thornton in Rotterdam. Zijn dagelijkse praktijk bestaat voornamelijk uit het adviseren van ondernemers en DGA's in het Midden- en Kleinbedrijf. Daarnaast publiceert hij geregeld in fiscale vakbladen en verzorgt webcolleges. Almer is lid van de redactieraad van BelastingZaken.

 • mr. Carola van Vilsteren
  Btw-adviseur, Van Vilsteren BTW Advies

  Carola van Vilsteren is btw-adviseur en eigenaresse Van Vilsteren BTW Advies te Heelsum. Na haar rechtenstudie aan de universiteit van Tilburg werkte zij eerst een aantal jaren als BTW-adviseur bij diverse belastingadvieskantoren. In 2003 startte zij met haar eigen bedrijf. Carola is lid van de redactieraad van, schrijft artikelen voor BelastingZaken en verzorgt regelmatig cursussen en webcolleges.
   

 • mr. Hans Zwagemaker
  DGA, Zwagemaker Belastingadviseur B.V.

  Hans Zwagemaker is fiscaal jurist. Binnen BDO heeft hij vele jaren leiding gegeven aan het bureau Vaktechniek Fiscaal, met als taak het geven van second opinions, het structureren van fiscale adviesproducten en het verzorgen van vaktechnisch overleg en interne opleidingen Hans publiceert regelmatig. Ook treedt hij veelvuldig op als docent en inleider voor diverse beroepsorganisaties voor fiscalisten en accountants. Tevens is hij raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ’s Gravenhage, en lid van de Vakgroep Belastingen van de NBA.

 • drs. Peter Hoogstraten
  Landelijk vaktechnisch coördinator loonheffingen bij de Belastingdienst

  Peter is landelijk vaktechnisch coördinator loonheffingen bij de Belastingdienst (spreekt op persoonlijke titel). Na zijn studie fiscale economie is Peter belastingadviseur geweest. Daarna is hij gaan werken voor de Belastingdienst in de (inter)nationale loonheffingenpraktijk. Nu is Peter landelijk vaktechnisch coördinator loonheffingen. Ook is hij verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, medewerker van Vakstudie Nieuws, auteur van het boek 'Werkkostenregeling' en coauteur van het boek 'Wet DBA, van VAR naar modelovereenkomsten'.

 • Armin Alta
  ondernemer en trainer voor Vitamine A

  Armin Alta is ondernemer en trainer voor Vitamine A. Vanuit jarenlange ervaring als gecertificeerd financieel planner en adviseur bedrijfsopvolging verzorgt hij, voor financiële professionals, workshops en trainingen over het thema Know Your Customer "Ken uw klant”. Voor instellingen die een verplichting daartoe hebben in de Wwft én om commerciële kansen te benutten. De A in Vitamine A staat voor aandacht en dat is precies wat nodig is om een relatie aan te kunnen gaan en om deze relatie te laten groeien. Armin neemt u mee als klant, wanneer kiest u voor uw bedrijf? Wat is er nodig om u klant te maken?