The JOS eXperience

Donderdag 19 april 2018

Postillion Hotel Amsterdam

Sprekers

Presentator

 • Kjell Lutz
  Presentator en trainer

  Kjell Lutz is dagvoorzitter, spreker en trainer. Sinds 2014 begeleidt hij congressen en evenementen. Als organisatiepsycholoog richt hij zich vooral op de procesbegeleiding tijdens een bijeenkomst, hij is dan ook dol op spelen met verschillende werkvormen. Hij vindt het belangrijk het congres aan de buitenwereld te koppelen:

  "Wat heb je aan deze dag gehad als je de zaal verlaat?"

Trainer

 • Maarten Fijnaut
  Trainer / innovatiecoach bij AVK

  Maarten Fijnaut helpt organisaties en individuen bij hun ontwikkeling. Hij stimuleert groei die zorgt voor meer plezier en succes in het werk. Als trainer/ innovatiecoach bij AVK biedt hij inzicht, prikkelt hij deelnemers en motiveert om te oefenen met gedrag dat leidt tot meer succes. Leren, oefenen en reflecteren staan centraal in zijn sessies. Maarten heeft jarenlange ervaring op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, effectiviteit en het professionaliseren van diverse organisaties in binnen- en buitenland.  

  “Het is mijn passie om inzicht te krijgen in de dynamiek van het team en samenwerking te verbeteren”

 • Riet de Vlieger
  Eigenaar Image Companion

  Haar naam is Riet de Vlieger. Riet werkt met ambitieuze introverte vrouwen die supergoed zijn in hun vak, maar terughoudend in netwerken en zichzelf profileren. Deze vrouwen missen daardoor kansen, gewoonweg omdat niemand aan hen denkt voor bepaalde projecten of functies. Zij doet programma’s en trajecten met deze vrouwen om hen te helpen met hun profilering en hun zichtbaarheid te vergroten. Riet helpt hen zichzelf krachtig neer te zetten op een manier die bij ze past, waarbij ze zichzelf kunnen blijven, en zich op hun gemak kunnen voelen.

  Haar klanten zijn veelal vrouwen uit de industrie, de overheid en de technische, medische en financiële wereld. Ze hebben alles in huis om grote stappen te zetten, maar die stappen komen niet, of niet snel genoeg. Door met Riet te werken kregen ze in korte tijd een baan, maakten ze promotie of krijgen ze simpelweg meer gedaan. Sinds 1999 heeft Riet met ruim 1.500 vrouwen gewerkt, persoonlijk en in groepsverband.

  "Het gaat er niet om anders te worden, maar eerder optimaal jou"

 • Inge Verweij
  Trainer / Coach bij AVK

  Inge is een enthousiaste trainer van AVK | Innovatie > Training > Advies.

  Ze is gericht op het optimaliseren van werkwijzen binnen secretariaten zoals papierloos en digitaal vergaderen, e-mail minderen, werken met een tablet en onderwerpen binnen Het Nieuwe Secretariaat. Ook traint zij eindgebruikers in het volledige MS Office pakket (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, enz.).

  Mede dankzij haar enthousiasme, jarenlange ervaring met secretariaten en passie voor het vak worden haar trainingen hoog beoordeeld en als zeer nuttig en meteen toepasbaar ervaren.

  “Vanuit mijn achtergrond heb ik grote affiniteit met secretariaten en de daaraan verbonden processen om slimmer en efficiënter te werken”

 • Karen Visser
  Eigenaar New Broom

  Lifehacker met een passie voor Het Nieuwe Werken en slimmer werken in het algemeen, voor alle professionals die met meer plezier productief willen zijn. Dat kunnen secretaresses zijn, onderwijsprofessionals, ondernemers, managers of ingenieurs: Karen ondersteunt iedereen die worstelt met de balans tussen werkdruk en werkplezier.

  New Broom betekent letterlijk ‘nieuwe bezem’. Het Engelse spreekwoord ‘a new broom sweeps clean’ sprak haar aan. Zij is nieuw in organisaties en kan mensen helpen schoon schip te maken met hun oude werkgewoontes. Als ‘nieuwe bezem’ kijkt zij op een frisse manier naar vaste routines en adviseert ze over verbeteringen.

  "Er is geen beste manier, maar altijd ruimte voor verbetering"

 • Sarah Dellar
  Communication, Coaching and Training delivered in English

  Sarah Dellar is a native English speaker and works as a communication trainer and coach. With the NIOW Sarah delivers training for Business English focussing specifically on certain client groups that need to use English in a professional setting. 

  ”Motivating through training is a passion that I am committed too”